Edelhouse – Râșnov

Hotelul Edel House Râșnov, situat la bazele cetății Râșnovului, menține tradiția și aspectul rustic al zonei ocupând locația și împrumutând structura lemnoasă a unei mori de grâu cu o vechime de peste 300 de ani, păstrând standardele stricte a unui hotel destins cu titlul de 4 Stele. Hotelul beneficiază de 10 camere duble, 4 apartamente și parcare gratuită.

Complexul arhitectonic realizat în anul 2008, aduce rafinamentul și noblețea caracteristice Râșnovului, o așezare rurală daco-romană în harta Iosefină a Transilvaniei. Hotelul ofera o priveliște unică asupra zonei montane precum și asupra Cetății Râșnovului, odinioară numită Cetatea Țărănească.

Structurile unui complex turistic de lux, hotel, restaurant, terasă, săli de conferință, săli de fitness și parcare păzită se integrează perfect în peisajul montan.

Lobby-ul impunător, bogat decorat, vă introduce într-o atmosferă specifică marilor hoteluri europene.

Hotelul Edel House își demonstrează unicitatea, nu doar prin amplasament ci și prin serviciile oferite. Decorul plin de culoare, ambianța plină de farmec dar și mesele savuroase sunt doar câteva motive pentru a alege Hotelul Edel House Rasnov.

Aspectul clasic exterior și interior al Hotelului Edel House se ridică la standardele pe care acest complex turistic le poartă cu mândrie pe o locație cu o istorie mai veche de 300 de ani. În secțiunile următoare, galeria de imagini descrie povestea experienței de neuitat în cadrul hotelului de 4 stele, Edel House Râșnov.

Contactați-ne pentru rezervări directe:

0740 195 074 office@edelhouse.ro